2019-03-24 08:10:00• hírek • weather.com / vremea.net

Meddig tart a tavaszi időjárás? Számíthatunk-e még lehűlésre?

A hétvégi kellemes időjárást némi lehűlés követheti, de csüggedésre semmi ok. A csillagászati tavasz még csak most kezdődött.

A következő napokat változékonyság jellemzi: felhős, csapadékos és napsütötte időszakok váltják egymást. Vasárnap kora estétől számíthatunk több felhőre. Késő estére elő is vehetik az esernyőiket.

 

Hétfő hajnalban és kora reggel 7 Celsius-fok köré sűllyed a hőmérséklet, a napsugarak nem bújnak elő. 80% körüli páratartalom mellett könnyen megeshet, hogy eshet. Délutánra is megmarad az egybefüggő felhőtakaró, estére 5 fok köré száll alá a hőmérő higanyszála.

 

Kedd reggelre szétszéledhet a szürke felleg. A hűvös idő azonban még pár napig megmarad. Maximum 9 Celsius-fokra számíthatunk. Újra szükség lesz a nagy kabátokra. A borult égbolt, reményeink szerint, megkímél a csapadéktól.

 

Szerdától péntekig nem javul a helyzet. Napsütéssel ritkán találkozhatunk. Esőt és 8 fok körüli "meleget" jeleznek előre a meteorológiai oldalak. Éjszaka enyhe talajmenti fagyok is jelentkezhetnek.

 

A következő hétvégén talán ismét ránk mosolyog a Nap.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: